Ворота вїзні

Ворота в'їзні розпашні припускають наявність симетричних один одному стулок, які монтуються до опор воріт на петлі і розорюються в прямо протилежні сторони. Дані ворота є модульною конструкцією, що позитивно позначається на їх дизайні. Область застосування цих воріт досить обширна: дачне господарство, котеджі, сільське господарство, об'єкти громадського призначення і т.д.

Качественные въездные ворота Вы можете приобрести на сайте http://pma.kiev.ua/vezdnie-vorota/ по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.

Ворота відкотів застосовують, як правило, в тих випадках, коли існує обмеження на простір навколо воріт. Особливістю цих воріт є те, що вони не мають направляючих поверх отвору і під ним. Встановлюють відкатні ворота зсередини двору і відкриваються або вправо, або вліво.

Ковані ворота - один з найкрасивіших і елегантних типів в'їзних воріт. Їх застосовують з давніх-давен, а в наш час вони знайшли друге життя і встановлюються, як правило, на території заміських будинків. Ковані ворота дозволяють по-справжньому відчути себе власником замку або палацу. Більш того, ковані ворота є невід'ємним парадним атрибутом.

ворота відкотів

Коли використовують в'їзні ворота відкатного типу?

Як правило, відкатні ворота застосовуються в тих випадках, коли навколишній простір обмежений. Основна перевага подібних виробів полягає в наступному: при відкритті воріт проїзд стає абсолютно вільним за рахунок певних конструктивних особливостей.

Серед основних особливостей слід відзначити відсутність направляючий під, а також над підйомом, завдяки чому значно спрощується проїзд або прохід. Відкатні ворота встановлюються зсередини двору і відкриваються або вліво, або вправо.

У яких випадках потрібно купити в'їзні відкатні ворота?

Переваги воріт:

відсутність нижніх, а також верхніх напрямних, які обмежують проїзд по висоті;

високонадійна і міцна конструкція;

легке ручне відкривання;

надійна конструкція, яка прекрасно працює в будь-який час року;

в разі установки електроприводу не потрібно придбання додаткового замка;

стаціонарні роликові системи, які розміщені всередині профільної направляючої шини, не схильні до ніяким атмосферних опадів;

можливе виконання полотна воріт в будь-якому вподобаному кольорі згідно каталогу RAL;

вбудовані або окремо стоять хвіртки можуть додатково обладнуватися електромеханічними замками, домофонами, доводчиками, а також відеодомофонами.

Похожие страницы: