​ Виносне скління - основні етапи застосування нової технології


Виносне скління балкона

Фахівці компанії «Ленінградські Вікна і Стелі» допоможуть зберегти корисну площу невеликих балконів і встановити виносне скління, здатне продемонструвати переваги неординарного підходу у вирішенні означеної проблеми. Завдяки сучасним технологіям сьогодні стало можливим склити малогабаритну лоджію з виносом конструкції на бокове огородження. Таке рішення стає дуже популярним і затребуваним.

Качественное светодиодное освещение Вы можете приобрести на сайте https://mircom.ua/, огромный ассортимент товара и приемлемая стоимость Вас приятно удивят.


Етапи виносного скління

Грамотне облаштування балконів і лоджій здійснюється за допомогою залізних консолей, які кріпляться на перила або огорожі. Вони виготовляються зі сталі і покриваються антикорозійними складами, що забезпечують фундаментальність всієї конструкції в цілому. Якщо огорожу металеве, кронштейни приварюються до нього за допомогою контактного зварювання, якщо воно залізобетонне, кріплення здійснюється за допомогою анкерних болтів.
Скління балкона з виносом

Відстань виносу визначається в індивідуальному порядку, на місце приїжджає досвідчений майстер, який оцінює мають можливості, проводить необхідні вимірювання і приймає виправдане рішення в кожному конкретному випадку. Виконувати виносне скління самостійно не рекомендується. При уявній простоті це дуже складна робота, що вимагає наявності специфічних будівельних знань і умінь. І все тому, що в процесі можуть виникнути різні труднощі, усунути які здатний тільки висококваліфікований і досвідчений фахівець.

Ось, наприклад, найпоширеніша проблема - розбіжність верхнього перекриття з парапетом. Часто його глибини не вистачає, іноді вона буває надмірною, тому так важливо виконати грамотно виносне скління балконів і лоджій, встановити кронштейни не тільки на парапеті, а й на «козирку», вирівнюючи з двох сторін корисний простір.

Похожие страницы: