​Як купити квартиру? Первинний ринок і вторинний ринок - переваги і недоліки

Одна з найбільших мрій кожної людини - знайти своє місце на землі. Ми шукаємо будинок або квартиру, де можна було б повернутися і відпочити після важкого дня.

Напевно більшість з нас хоча б раз у житті задавався питанням, яку нерухомість вибрати. У морі пропозицій житлового фонду як на первинному, так і на вторинному ринку багато людей губляться. Придбати затишну квартиру в Житомирі можна за посиланням https://river-city.com.ua/ прямо зараз, вартість Вас приємно здивує.

Основні ринкові переваги

Красиві сучасні форми будівлі, високі стандарти безпеки і бачення облаштування по-своєму - це те, з чим у більшості людей асоціюється первинний ринок. І це дійсно так. Нові об'єкти нерухомості перевершують один одного кращими, більш інноваційними рішеннями, підвищуючи комфорт своїх власників. Варто відзначити, що в разі нових властивостей ми можемо вносити індивідуальні зміни, наприклад планування і кількість кімнат. У нових мікрорайонах є продумані рішення, що підвищують безпеку жителів. Моніторинг використовується чи відеодомофони і карти доступу.

Недоліки первинного ринку

Незважаючи на безліч переваг первинного ринку, у нього є і недоліки. При покупці будинку або квартири у забудовника необхідно враховувати більш високі витрати в порівнянні з вторинним ринком. Крім того, до закупівельної ціни додається вартість пристрою і устаткування. Другий недолік - більш тривалий період часу від моменту покупки до дня проживання. Б /в нерухомість, швидше за все, буде представлена відразу ж.

Переваги вторинного ринку

Безумовно, одна з сильних сторін цього ринку полягає в тому, що він більше, має більше пропозицій, високу доступність і має більш різноманітні місця розташування. Пропозиції як квартир, так і будинків унікальні по житловим умовам, розташуванню і ціною. Це правда, що вторинне житло зазвичай дешевше (хоча і не завжди), але тут потрібно бути обережним. Часто за невисокою ціною криються погані житлові умови, невидимі на перший погляд дефекти і пошкодження, відсутність громадського транспорту, магазинів, шкіл, жвавих вулиць або відсутності зелені поблизу.

Недоліки вторинного ринку

Людям, які розглядають можливість покупки квартири на вторинному ринку, варто звернути особливу увагу на те, не застаріла чи будівельна галузь. Ви повинні взяти до уваги, що поганий стан будівлі призведе до збільшення плати за ремонт і будівництво зміни. Ще одним недоліком є те, що в старих житлових масивах відсутній контроль і охорона, що значно знижує рівень безпеки. Ще один мінус - це податок в розмірі 2% від вартості нерухомості, що купується.

І у первинній, і у вторинної власності є свої плюси і мінуси. Якщо ми дбаємо про сучасну інфраструктуру, підвищеної безпеки і комфорті, варто придивитися до первинного ринку, а якщо ми хочемо знизити закупівельні витрати, ми обов'язково знайдемо щось для себе з пропозицій вторинного ринку.

Похожие страницы: