Чим відрізняється GSM-сигналізація від пультової охорони?

Нерухоме майно необхідно надійно оберігати. Адже все частіше відбуваються випадки крадіжок та незаконних проникнень. Гарним рішенням для всіх власників будинків та підприємств є приватна охорона https://peresvit.kiev.ua/uk, яка дозволяє зберегти своє майно та встановити надійну пультову охорону чи GSM-сигналізацію. В чому ж їхні відмінності?

63309652cc716.jpg

Пультова система – надійна охорона для підприємств

В разі підключення об’єкту до пультової охорони, за ним стежить саме охоронне агентство. Так, на території обов’язково монтуються камери відеоспостереження та датчики. Вони реагують на незаконні проникнення та появу диму, вогню.

Коли обладнання спрацьовує, відбувається подача сигналу на охоронний пункт. Після цього відбувається фіксація незаконних дій, а на об’єкт виїжджає група миттєвого реагування. Також оператор пульта сповіщає власника про проблемну ситуацію.

При даному видові охорони зовсім не обов’язково, щоб власник житла був на місці. А охоронці самостійно:

  • оглядають територію;
  • виявляють причину спрацювання сигналізації;
  • усувають її та затримують правопорушника.

При встановленні пультової охорони, власник майна повинен дотримуватися ряду вимог. Зокрема, на вікнах першого та другого поверху повинні бути встановлені решітки. Якщо вас цікавить ціна на охорону будинку https://peresvit.kiev.ua/uk/oxorona-budinku, на сайті ви можете дізнатися про вартість послуг та проконсультуватися зі спеціалістами щодо варіантів захисту майна.

GSM-сигналізація – захист майна будь якого виду

Її, також як і пультову сигналізацію, монтують на самому об’єкті. Вона передбачає установку різноманітних датчиків, які будуть стежити за:

  • рухом;
  • закриттям чи відкриттям дверей та вікон;
  • витоком води, газу;
  • наявністю диму чи вогню.

Спеціальна GSM-панель буде забезпечувати контроль датчиків з відображенням розташування пристрою на карті. Крім того, можлива наявність додаткового обладнання.

Працює ця сигналізація таким чином: при реакції на подію, власник житла отримує на телефон сигнал. Крім того, завдяки спеціальним програмам, віддалено можна ставити об’єкт на охорону, контролювати датчики чи активувати їх. Завдяки бездротовому зв’язку, контролювати свій будинок можна на різних відстанях від нього. І це робить такий варіант охорони одним з найкращих.

Такий вид сигналізації не потребує щомісячної оплати, в порівнянні з пультовою охороно. При цьому клієнт сам контролює несанкціоновані проникнення, викликаючи групу реагування на місце.

Похожие страницы: