Глухі двері - ідеальний варіант для саун


Скляна глуха дверь

Якщо говорити про сауну, то в ній повинні бути двоє дверей. Одна з них - звичайна, здатна добре протистояти впливу високих температур. Інша двері повинні бути глуха.
Скляні та дерев'яні двері, що вибрати

Профессиональный ремонт дизельных мотоблоков по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.


Найбільш стійким і популярним сьогодні матеріалом є деревина липи, оскільки вона не піддається деформації під високотемпературним впливом, а за своїми основними технічними властивостями стоїть нарівні з такими більш дорогими породами, як ясен і дуб. Глухі двері з цього матеріалу запобігають виникненню протягів і інших небажаних явищ. Багато людей, ознайомившись з характеристиками дерев'яних глухих дверей, зазвичай припускають, що такі конструкції незручні і складні в експлуатації. Зрозуміло, це зовсім не так, оскільки подібні вироби дуже легко як закриваються, так і відкриваються, що робить їх експлуатацію дуже простий.
банна двері

Скляні двері без рамки

Не менш затребуваними є також скляні глухі двері, що відрізняються легкістю в очищенні. Але купувати їх все ж не рекомендується, оскільки в порівнянні з дерев'яними конструкціями, вони гірше витримують тривале високотемпературне вплив, що може стати причиною виникнення опіків. Ідеальний варіант - це глухі двері, обладнані скляною ручкою. Вони допоможуть створити в приміщенні особливий інтер'єр, оскільки їх практичність і сучасний дизайн гармонійно впишуться в абсолютно будь-яку сауну.

Похожие страницы: