Хто може вчитися в Польщі?

Багато школярів та їхніх батьків б'ються над важливим питанням: куди вступати в 11 класі, щоб отримати добре оплачувану роботу. Для українців навчання в Польщі - один із найпростіших способів отримати диплом європейського зразка. Найбільша перевага - це можливість організувати більш грамотний процес отримання знань, підкріплений практикою. Вартість освіти в Польщі практично така сама, як в Україні, що приємно дивує. Подробиці про навчання в Польщі читайте на сайті https://polcentrum.com прямо зараз.

Хто може вчитися в Польщі?

Сучасне суспільство швидко змінюється. Кожні кілька років з'являються нові спеціальності. Якщо існує нестача спеціалістів у певній галузі, нові випускники з невеликим професійним досвідом автоматично вартують більше роботи. Однак, як показує практика, для українців навчання в Польщі дає стільки знань, що випускники можуть швидко знайти собі роботу. Сучасні університети готують фахівців у багатьох галузях. У найближчому майбутньому найбільш затребуваними будуть такі спеціальності

  • ІТ-фахівці практично у всіх галузях
  • Випускники медичних вишів з європейським дипломом.
  • Фахівці в галузі виробничих технологій.
  • Автоматизація та робототехніка необхідні в майбутньому в усіх розвинених країнах.
  • Інженери з охорони навколишнього середовища.
  • Адміністрація та фінанси

Вартість навчання в Польщі для українців

У країні, як і в інших європейських країнах, існують як державні, так і приватні університети. Професійні дипломи матимуть точно такий самий вигляд. Однак кожен університет унікальний з точки зору прийому та передачі знань. Крім того, вартість навчання в Польщі є вирішальним фактором для багатьох сімей. Не всі батьки в змозі продовжувати доплачувати за те, щоб їхній учень міг отримати необхідні знання, не відчуваючи себе фінансово обтяженим. Важливо відзначити основні відмінності.

  • Вартість навчання в державному університеті в 1,5-2 рази вища.
  • Комерційні університети пропонують додаткові можливості для економії.
  • Більш лояльна політика працевлаштування характерна для приватних установ.
  • Індивідуальний підхід у виборі предмета та допомога в працевлаштуванні.
  • Державні університети враховують умови проживання своїх студентів.

Витрати на навчання в Польщі

Щоб відповісти на запитання, скільки коштує навчання в Польщі, необхідно знати назву курсу та назву університету. Однак ви можете отримати загальне уявлення, ґрунтуючись на даних найбільш авторитетних державних і комерційних організацій. Таким чином, якщо ви хочете навчатися на денному відділенні протягом року, вам доведеться заплатити від 2 000 до 5 200 євро. На деяких популярних спеціальностях у комерційних установах плата за навчання знижується майже до 1 000 євро на рік.

ВАЖЛИВО: Доступність і відмінні умови навчання характеризують найпопулярніші серед абітурієнтів польські університети, академії та інститути. Що раніше майбутній студент почне підготовку до вступу, то вищі його шанси бути прийнятим. Якщо українець обирає навчання в Польщі, усі вступники до обраного університету платять однакову плату.

Похожие страницы: