​Заміна вхідних дверей як спосіб підвищити вартість будинку

Якщо ви хочете збільшити вартість вашого будинку, не витрачаючи багато грошей, розгляньте питання про підвищення його ціни, простою заміною передніх дверей. Зовнішній вигляд будинку робить або ламає перше враження, коли потенційні покупці бачать свій будинок, і ошатний вхід може додати до 10% до передбачуваної вартості житла, за даними досліджень.

Ваш будинок конкурує за увагу з іншими будинками в районі і навіть місті. Але ви ніколи не отримаєте пропозицію, якщо потенційні покупці змогли пройти повз вхідних дверей. Гарна новина полягає в тому, що ви можете дати йому можливість притягувати погляд, просто оновленням передньої сходової площадки. Це один з найшвидших, простих і найменш дорогих домашніх поліпшень.

ЖК «Лисовый квартал» и ЖК «Крона Парк»: чем могут заинтересовать инвестора Бровары, а также много других новостей в свободном доступе.

заміна дверей

У той час як багато дверей зроблені з дерева або сталі, нові скловолоконні матеріали і варіанти дизайну роблять багатий зовнішній вигляд дверей, за доступнішими цінами і простіше в обслуговуванні. Скловолокно НЕ буде гнити, набухати або лущитися, як дерево, вимагає мінімального обслуговування, забезпечує відмінну теплову захист, а також пропонує необмежені можливості для стилів і варіантів обробки.

Сьогодні виробники пропонують широкий спектр варіантів для сходового майданчика вашого будинку, від дверей, які доповнюють архітектурний стиль, до використання декоративного скла, габаритних ліхтарів і багато іншого. Ось кілька порад щодо вибору нової вхідних дверей:

Рада No 1: Не ігноруйте фурнітуру. Пам'ятайте, що це ціла система компонентів, а не тільки дверне полотно. Шукайте повну систему двері з високою якістю, довговічними компонентами. Від дверної фурнітури до красивих скляних підфарників і ригелів, все повинно бути привабливим і високоефективним, просто змушуючи покупця заглянути всередину.

Рада No 2: Одна двері або дві? Якщо у вас є одні двері, ви можете просто замінити її на нову в тому ж розмірі. Але якщо ви додаєте габаритні вогні - стаціонарні скляні панелі поруч з дверний прорізом - ви підкреслюєте красу сходового майданчика, а також привнесе більше світла всередині будинку, щоб продемонструвати свої найкращі риси. Якщо у Вас є подвійні двері, замість того, щоб просто їх замінити, розгляньте можливість установки дуже широкої однокамерною.

Рада No 3: Оцінка поточної сходового майданчика. Перевірте відкриття передніх дверей, щоб побачити, що ваш будинок може вмістити конструктивно нові двері, вимірюючи висоту і ширину. Більшість дверей стандартні, але все ж розміри відрізняються.

Рада No 4: Оцінка того, наскільки скло відповідає вашим потребам. Додавання декоративного скла на вашій сходовій площадці може значно підвищити привабливість і прийнятну цінність вашого будинку. Наприклад, використання декоративного скла з кованими залізними конструкціями, додасть вишуканість в сільському або іспанському стилі сходовому майданчику; вибір овальної форми скла з вигнутими або кутовими геометричними конструкціями, ознака вікторіанського будинку.

Рада No 5: Який стиль вашого будинку? Знаючи архітектурний стиль вашого будинку, і що ви хочете підкреслити на вашій сходовій площадці, допоможе вам звузити вибір для вашої нової двері. Ви можете знайти двері і компоненти строго в кожному архітектурному стилі.

Похожие страницы: