Африканський стиль в кімнаті



Підлогове покриття робиться переважно з каменю, проте можна використовувати паркетні дошки з імітацією кам'яної кладки. Уникайте глянцевих покриттів, так як африканський стиль передбачає деяку грубість і простоту. Для стелі характерна наявність видимих балок з дерева, що дозволить візуально збільшити кімнату і додати їй простору. Вкраплення з бамбука в композицію ніколи не буде зайвим.

Меблі в африканському стилі повинна здаватися первісної і грубуватою. Широко використовується натуральне дерево і плетені меблі. Оббивка повинна бути виконана зі справжньої шкіри або, в крайньому випадку, з дуже якісної підробки. Зверніть увагу, що всі предмети інтер'єру можна декорувати шкурами фауни, щоб приховати деякі недоліки. У дизайн спальної кімнати ідеально впишеться велику дерев'яну скриню з простенької різьбленням як шифоньєра.

Меблі африканського стилю

Приобрести качественный декоративный камень для камина по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.



Додайте у весь цей «салат» велика кількість аксесуарів: картини із зображенням заходу, дерев'яні статуетки в африканському дусі, свічки і декоративні подушечки з забарвленням шкур тварин. Африканський інтер'єр просто неможливо уявити без предметів декоративно-прикладного мистецтва. Тепер ви переконалися, що передати екзотичну і колоритну атмосферу Африки в своїй квартирі не так вже й складно. Головне визначитися з матеріалами і правильно вибрати предмети меблів.

Похожие страницы: