Косметичний Ремонт Новий Сезон

Тонкощі косметичного ремонту

Тонкости косметического ремонта. Самостоятельным женщинам посвящается

Чи знайомий тобі, дорогий читачу, науковий термін «ремонт»? Мій особистий починався зовсім не так страшно, і десь навіть романтично.Житлове питання, як відомо, псує громадян. Належало відремонтувати бабусину квартиру перед тим, як туди переїжджати.У порівнянні з загрожуючим переїздом ремонт здавався милим розвагою.Але історія розсудила інакше. Розвага перетворилося на каторгу. Наївна, я і не уявляла, що це таке «почати ремонт».Слухайте далі.

 

Для початку вирішено було, за згодою бабусі, розчистити антресолі, щоб згодом було куди евакуювати всі тонкі, тендітні б'ються і втрачаються предмети.Справою це виявилося тривалим і виснажливим.В один прекрасний момент мені навіть здалося, що серед усього цього барахла, в самому темному і курному кутку повинна обов'язково знайтися чарівна лампа Аладіна.Надії не виправдалися. А адже це було тільки прологом до «милому розвазі».
Скажу відразу: у новій квартирі ми збиралися жити довго і, по можливості, щасливо.Вирішено було ремонт зробити чужими руками і запросити для цього професіоналів.Професіонали в особі двох розвеселих бабенок, оглянувши «фронт робіт», назвали цілком прийнятну ціну, і написали онучу необхідних для ремонту матеріалів.Перелік свідчив: грунтовка, шпаклівка, шпалерний клей, самі шпалери, плівка і різні будівельно-окремі дрібниці.«Дурниця», - необачно подумала. «Зараз поїду на будівельний ринок, благо він поруч, і все куплю».Блажен хто вірує ...

 

Радісно пришвартувавшись до магазинчику з вивіскою «Фарби і шпаклівка» і діставши жаданий список необхідного, я проспівала: «Бажаю 10 упаковок шпаклівки і грунтовки! І водоемульсійною...

У Приамур'ї завершується підготовка шкіл до нового навчального року - ДТРК
У ряді освітніх установ Благовєщенська проводиться не тільки косметичний ремонт.Будинки реконструюють і всередині, і зовні, а подекуди будують нові стадіони.Ще місяць і на території 15-ї школи з'явиться цілий .. Ще один многоміліонной проект - ремонт фасаду школи № 4.

Похожие страницы: