​Оздоблення кухні

Кухня - серце квартири. Тут господині щодня проводять чимало часу, сім'я збирається на вечерю, відбувається головна підготовка до свят. У красивою і чистою кухні панує атмосфера гармонії, а правильно підібрані матеріали і планування допомагають створити затишок.

Особливості обробки кухні.

Профессиональная установка сигнализации на авто в Харькове по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.

Вибір настінних та інших покриттів для кухні непростий. Для цього приміщення характерні перепади температури, рівня вологості, швидке забруднення поверхонь.

Вибираючи підлогове покриття, варто придивитися до традиційного лінолеуму або кахельної плитці. Вони витримують часту мийку, не накопичують бруд, відрізняються різноманітністю малюнка. Коли дозволяє площа, практичними матеріалами можна обробити простір робочої зони, а в секторі з обіднім столом, барною стійкою використовувати розкритий лаком ламінат або паркет.

Для оздоблення стін в кухні часто вибирають:

водоемульсійну фарбу;

рельєфні шпалери під фарбування;

шпалери з полімерним покриттям або захисною плівкою;

панелі;

вагонку;

Покриття легко очищаються вологою ганчіркою (деякі можна мити теплою водою), відрізняються багатим розмаїттям кольорів і фактури, при дотриманні технології нанесення (монтажу) прослужать не один рік. Частина матеріалів допустимо комбінувати, наприклад, шпалери та вагонку і фарбу.

Повноцінна обробка кухні неможлива без заміни стельового покриття. Матеріал для нього вибирається так само ретельно, т. К. На ньому накопичуються жирові відкладення разом з конденсатом, кіптявою. Крім бюджетних, але нетривких варіантів побілки і фарбування популярна оздоблення гіпсокартоном, рейковими ламелями, вологостійкими шпалерами, панелями.

Окремо варто продумати дизайн фартуха.

Це може бути облицювання плиткою або монтаж готового скляного виробу. Пластик, дерево поблизу плити не розташовуються.

Зазначені варіанти - найбільш поширені, але не єдині. Залежно від ваших уподобань, розмірів бюджету, функціональності кухні ми зможемо підібрати оригінальний дизайн і професійно втілити його. У нас достатньо досвіду і обладнання для виконання всіх видів робіт. Співробітники моєї бригади однаково якісно впораються з обклеюванням шпалерами, вирівнюванням стін, монтажем панелей, плитки, натяжної стелі.

Зонування кухні.

Своїм клієнтам пропоную заздалегідь визначитися з розташуванням кухонних меблів, робочої, обідньої зони. Це дозволить правильно запланувати місця для установки розеток, витяжки, фартуха, освітлення, створити багаторівневу конструкцію стелі, поєднати кухню з вітальні.

Важливо не забути про комфорт. Красива оздоблення кухні не компенсує незручності, якщо конфорка буде розміщуватися далеко від холодильника, а шафки для посуду - від мийки.

Оптимальний варіант - розташування місця для готування, оброблення та зберігання продуктів, миття на відстані не більше трьох кроків один від одного. Інший простір виділяється під стіл. Там доцільно запланувати оригінальне оформлення стін, наприклад, помістити візерунок при обробці декоративною штукатуркою або підключити точкові світильники.

Організація роботи.

Косметична обробка кухні передбачає заміну покриттів і можливе вирівнювання поверхонь. Однак ви можете доручити моїй бригаді заміну електропроводки, прокладку, підключення труб, установку вентиляції, витяжки.

Весь перелік робіт з оновлення вашої кухні я розподіляю на 4 етапи:

виїзд на об'єкт після отримання заявки, де ми обговоримо майбутній дизайн, оплату послуг;

складання кошторису і підписання договору;

реалізація проекту;

здача об'єкта, надання гарантії.

Похожие страницы: