Тепла підлога у ванній, за або проти



Багато хто вважає, що тепла підлога у ванній - це недозволена розкіш. Але на ділі все виявляється простіше. По-перше, у ванній більше не буде необхідності вистилати підлогу силіконовими килимками, щоб не відчувати крижаний плитки; по-друге, завдяки установці цієї конструкції, в щілинах і кутах НЕ залишатиметься волога, і тоді не з'являться грибок і пліснява. Виділяють кілька видів теплого покриття.

Теперь промышленные котельные и их монтаж доступен каждому, цены на услуги Вас приятно удивят.



Різновиди теплої підлоги. водяна підлога

Під плитку укладається трубка, по якій циркулює гаряча вода від опалення. Рівень температури можна міняти і включати (відключати) коли завгодно. Це тип підходить для будинків за містом, так як у них є власне опалення. У багатоквартирних будинках небажана установка такого статі, так як підключати центральну систему опалення до нього не можна в цілях безпеки. Тільки якщо є в такому будинку спеціально спроектовані стояки, то можна спробувати.
Тепла підлога на воді

Водяна тепла підлога

Водяна система допомагає економити витрати електроенергії. Витрати будуть лише на етапі установки - матеріал і оплата роботи фахівця, якщо немає можливості зробити самому. Мінус цього статі - трохи зменшитися площа кімнати, так як необхідно піднімати кахель приблизно на 10 см.
електричний підлогу

Являє собою тканий матеріал з вплетеними в нього кабелями для нагріву. Можлива установка прямо поверх плитки. Система підключається до мережі з напругою 220 В. Усередину тканини вбудовані датчики тепла і терморегулятор температури. Це дозволяє змінювати вручну температуру підлоги. Витрати електроенергії невисокі, так як покриття швидко нагрівається і довго тримає тепло.

Похожие страницы: